Afgelopen week hebben Franka en Harald Van Ballegooijen hun oog laten vallen op Danny, één van de Black & Tan drieling. In de week van 22 juni verruilt Danny de Kop van Overijssel voor Noord-Brabant. Niet veel later gaan Rocky en Donny zelfs nog iets zuidelijker. Sammie en Denny zoeken dichter bij huis. Zij verhuizen naar het Friese Donkerbroek.

Ook Sandy van de Huttenberg is verkocht en zal naar Bonte Bok verhuizen waar ze samen met een andere geit en schapen zal komen te lopen.

20 juni is Sandy is vertrokken naar Bonte Bok om een eenzame geit te vergezellen.

27 juni zijn Sammie en Denny vertrokken naar Donkerbroek.

30 juni is Danny vertrokken naar zijn nieuwe eigenaren van Pointwoods Animal Farm gelegen in het altijd warme en zonnige Zuiden van Nederland. 

30 juni is Buddy onze dek bok voor een 3 tal geiten nog alleen over. Hij groeit goed en ziet er prachtig uit. Zie nieuwe foto op pagina bokken.

5 september is Buddy vertrokken naar Bas Siemens om daar voor nakomelingen te gaan zorgen.

9 okt 2020 Er zijn nu in totaal 8 geitlammeren geboren. 6 bokjes waarvan 5 black en tan en 2 black en tan geitjes. 

27 maart 2021 is Mick van de Huttenberg verhuisd naar Marco Snip van dwerggeitenstal de Balkweit. Hij mag daar komend seizoen een aantal mooie geiten dekken. Ook zijn Rick en Carl van de Huttenberg vertrokken naar Johan Klooster. Daar komen ze met nog 2 bokken van ons te lopen.